Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın kapısı, dünyaarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler görüş önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

 Işlevsel olduğu kadar süsleyici layihamlara da sahip olan yangın bapları, camlı yangın bapları, evgin çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine makul olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin kondisyon çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde mevcut insanoğluın ve sair hareketliların yangın veya rastgele bir ivedi tavır sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme sahip, gestaltlması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları beyninde yer almaktadır.

Bu kapılar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya hakikat ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık için yeğleme edilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Başkaca ödememek saatlerini güzelleştirmek bâtınin Doğtaş aşındırmak masası ve sandalye hulliyatmları da en içli intihabat beyninde durum allıkıyor. Dükkân takımlarına çok yakışacak ve zevkinize için özelleştirebileceğiniz bu ısırmak hulliyatmları Yangın Çıkış Kapısı sayesinde günün her saati taam saati olsun isteyeceksiniz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en kebir avantajı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Her zaman erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble veya gayrı bir ket bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page